Bencini Caffé

Egyedülálló harmónia minden egyes csésze kávéban

Bencini Caffé. Egy személyre szabott kávékeverék, sokéves tapasztalattal rendelkező pörkölőüzemből. Egy kávé, melynek profilja követi a közép-európia piacok aktuális trendjeit. Egy teljes koncepció, mely rendhagyó módon köti össze a kávé ízet a konvencióktól mentes márka design-elemeivel.

A feldolgozásnak és egyedi jellegének köszönhetően a Bencini Caffé, bármilyen formában készüljön is, felkelti a kávé szerelmeseinek figyelmét.

Kávéházakban és éttermekben, tradicionális, porcelán csészében, klasszikus kiegészítőkkel történő felszolgálás esetén is kiválóan megállja a helyét.

Erre a célra minőségi kávészervízt és olyan nem mindennapi kiegészítő termékeket kínálunk modern köntösben, mint a lágy karamell waffel.

Egy másik lehetőség a „Coffee to go“ koncepcióban történő értékesítés. Ajánlatunk részét képezik a Bencini Caffé designba burkolt minőségi papírpoharak, pohártetők, és a vevő egyedi igényeire szabott marketing-támogatás.

Bencini Caffé. Nemcsak a prémium minőségű kávé szinonimája, hanem magába foglalja azt a komplex megoldást, mely piacra kerülése óta iránymutató, és elégedett partnerek sokaságát nyerte meg.

Bencini Caffé. Gondosan válogatott kávészemek, melyek garantálják a legjobb minőséget, minden egyes csésze kávéban. A hagyományos pörkölés hangsúlyozza a kávé egyediségét, mely a prémium minőségű espresso szinonimája; nemcsak Olaszországban.

A személyre szabott kávékeverék a brazil- és közép-amerikai Arabika, valamint az Ázsiai térség Robusta kávéjának gondosan válogatott kávészemeit ötvözi.

Bencini Caffé. Egy kiegyensúlyozott, enyhén édeskés, aromatikus, földtónusú ízvilág, mely széleskörűen felhasználható a gasztronómia valamennyi területén.

Elsősorban tejeskávé-különlegességek készítésénél térhódító, ugyanakkor egyedülálló profilját egy klasszikus espresso során is érvényesíti.

A kávé alap-profilja:

  • kiegyensúlyozott, enyhén édeskés íz
  • gyümölcsös tónusú, kellemes aroma
  • kiváló crema
  • tejeskávé-különlegességek és espresso készítésére egyaránt kiváló

Kávészemek eredete:

A kész kávé jellemzői:

Kiegészítő termékek és marketing-támogatás

A Bencini Caffé nagy figyelmet szentel saját márkaimázsára. A termékek és a kiegészítő kínálat a legapróbb részletekig kidolgozott.

Kávé-kiegészítők
db/csomag
Bencini wafle
200
Bencini cukor fehér
1000
Bencini nádcukor
1000
Bencini kávétejszín
120

Modern, rendhagyó, a csésze formáját kiemelő vonalak.

Bencini Caffé porcelán
db/csomag
Bencini Caffé csésze Espresso
6
Bencini Caffé csésze Lungo
6
Bencini Caffé csésze Cappuccino
6
Bencini Caffé üvegpohár Latté Macchiatto
12
Vizespohár 9 ml
12
Tejkiöntő
6
Ovális tálca – inox, 27 cm
1

„Coffee to go” koncepció –Bencini Caffé papírpoharak

"To go" kiegészítő termékek
db/csomag
Bencini Caffé papírpohár 0,1 l
80
Bencini Caffé papírpohár 0,15 l
100
Bencini Caffé papírpohár 0,2 l
30
Bencini Caffé papírpohár 0,3 l
65
Pohártető Coffee TO GO
100

Reklámtermékek

Marketing-támogatás
db/csomag
Bencini Caffé asztali kártya
15
Bencini Caffé szalvéta
500
Bencini Caffé plakát A2
1
Bencini Caffé díszítő
1
Bencini Caffé toll
1
Eredeti Bencini Caffe
1
Take a break, have a coffee and BE IN with Bencin Caffé